Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HordeOfFlame

+3
Dropot
Frothy
Wasabi
7 posters

Goto down

HordeOfFlame Empty HordeOfFlame

Příspěvek  Krull Tue Jul 12, 2011 9:57 am

Čus Lero, opravdu si myslíš? Že máš nárok na značku HordeOfFlame?
Já spolu se starou partou si myslím, že byste se měli přejmenovat, třeba NewHorde, nebo BabyHorde, ale HoFkám ostudu nedělejte. Klan jsem zakládal já, a co vím, tak co jsem opustil server, tak jste to akorát zkonili pod tvým vedením a Luka.

Sorry Krulle ses slepej nebo nevidis ze je tam nazev NoNameZatial?ja opradu nikde nevydim nazev HordeOfFlame ..a kdo to skonil tak sme opravdu nebyli ja ani luk ale tvoji clenove ktery se na me vysrali po tom co prej server udajne koncil kdyz v tom nemeli zadnou pravdu mely rict ze podemnou nechtej hrat a mile rad bych jim ten klan predal?otevrel si nekdo hubu a rekl me neco?neee tak sem ten klan mel nechat at jde do sracek?tak sem s toho udelal novy hofka a sorry ostudu sem ty z toho opravdu neudelal ale jestli to vydis takhle je to tvuj nazor a akceptuju se a HordeOfFlame na Royal Elmore nebudou to se vazne bat nemusis.ale tohle me teda trochu sklamalo ale je to tvoje vec no..

Krull
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

HordeOfFlame Empty Re: HordeOfFlame

Příspěvek  Wasabi Tue Jul 12, 2011 11:30 am

staci se podivat nahoru ze tam je "NoNameZatial" + v anketach je hlasovani o Nazev Clanu..tak nwm co zmatkujes Smile
Wasabi
Wasabi
Knight
Knight

Poèet pøíspìvkù : 21

Návrat nahoru Goto down

HordeOfFlame Empty Re:

Příspěvek  Frothy Tue Jul 12, 2011 12:12 pm

Lol... mě rozesmál Very Happy každopádně kdyby uměl číst, tak nepíše takový píčoviny....
Frothy
Frothy
PRO
PRO

Poèet pøíspìvkù : 52

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dropot Tue Jul 12, 2011 8:10 pm

a jeste krulle dodatek kdyz sme vsechno skonily ze sme sundaly prvniho valika na serveru asi nic neznamena.ze sme mely celej server pod nadvladou to taky asi nic nezajma..nevim od koho si mel informace ale jestli myslis necra tak to ano ..hlavne ze on je desnej owner ;)ale mysli si co chces..muzes se zeptat lidi ze sme toho z lukem dokazaly opravdu hodne za to ze ty si na tom serveru pak nebyl a nekdo ty rekne ze sme neco posraly tak to jo..

Dropot
Knight
Knight

Poèet pøíspìvkù : 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dwen Tue Jul 12, 2011 9:32 pm

to je vůl lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Dwen
Dwen
Newbie
Newbie

Poèet pøíspìvkù : 6

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mYxo Tue Jul 12, 2011 10:37 pm

Krull napsal:Čus Lero, opravdu si myslíš? Že máš nárok na značku HordeOfFlame?
Já spolu se starou partou si myslím, že byste se měli přejmenovat, třeba NewHorde, nebo BabyHorde, ale HoFkám ostudu nedělejte. Klan jsem zakládal já, a co vím, tak co jsem opustil server, tak jste to akorát zkonili pod tvým vedením a Luka.

HordeOfFlame Rofll

si buď slepý alebo ... ?

Naposledy upravil mYxo dne Wed Jul 13, 2011 1:26 am, celkově upraveno 1 krát
mYxo
mYxo
Master
Master

Poèet pøíspìvkù : 109

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Krull Wed Jul 13, 2011 12:34 am

Nemusíte se do mě hned tak obouvat, btw to forum je hrozny a jedinný čeho jsem si tak všiml je, eternity.forumczech.com. Já už pak na DE nebyl, takže vím jen to co jsem se dozvěděl od kluků včera na TS a rozhodně jsem nikoho nechtěl urazit. Jen, když mi řekli, že chceš dělat HoFka, tak mě to zarazilo. Protože na Royal nejspíš plánuju jít.
Peace!

jak sem napsal k tomu HoFka je tvuj klan a ja ty dekuj za vse !

Krull
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Krull Wed Jul 13, 2011 12:36 am

Ještě koukám na reakce některých z vás. Vy jste ale třídy. :-D Jedinný co zvládnete je bez rozmyslu urážet.

Krull
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Frothy Wed Jul 13, 2011 12:55 am

Podívej se se na svůj první a poslední příspěvek... ty zas bez rozmyslu píšeš blbosti....
Frothy
Frothy
PRO
PRO

Poèet pøíspìvkù : 52

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mYxo Wed Jul 13, 2011 1:01 am

Krulle ty si začal prvý , tak sa nečuduj že ta tu chalani zvozili...o HoF nikdo zaujem ani nemal, nikdo sa nic nesnažil ukradnuť, ty si sam vyfailoval že si najskor napisal prispevok a až potom si použil rozum Smile
A ps - Lerovi bud vdačný, vdaka nemu HoF ako tak žilo takmer do konca DE... to si ty ale posledne 2roky už nehral takže o tom nevies Smile tak by som mu radsej podakoval ,a nie ho hned obvinoval zo zlodejiny Smile
mYxo
mYxo
Master
Master

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Krull Wed Jul 13, 2011 1:12 am

Ale mně by bohatě stačilo co napsal Lera. Ne rofl, lamo, fail a pod jak je u vás zvykem. ;-)

Krull
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Waleria Wed Jul 13, 2011 1:25 am

No drazí pánové. V době, kdy jsem byl zván, byla adresa tohohle fóra ještě http://horde.forumczech.com/ a v záhlaví si velebil velkými písmeny nápis HordeOfFlame. Těžko se pak můžete divit jakémukoli rozhořčení. Já když sem to před těmi pár dny viděl, tak sem se taky zarazil. A co pak chcete vyčítat člověku, co to před x lety zakládal, že? To že je to teď ve stádiu NoName a hledáte název je taky správně.

BTW Lero, rád bych ti osvěžil paměť. První valakas se skládal ještě v době, kdy ty si maximálně volal svýmu bráchovi přes rameno když chvilku dělal CLko. Bylo to chvíli po tom, co se rozpadla ally Equilibrium, kterou jsem zakládal a jen díky tomu tam bylo dostatek lidí ze spolehlivejch klanů, aby jsme to zabili. Ty jsi se na tom ani v nejmenším nepřičinil. To jen pro úplnost.

BTW 2 Lero, rád bych ti osvěžil paměť a připoměl ti, že to právě kvůli tobě a tvému teplému bratru Konfliktovi HoF v podobě v jaké je znal server skončili, když se vám všechny ty x let spolu hrající lidi povedlo rozhádat takovýma malichernostma typu, že Konflikt chtěl nalít hero a podobně. Takže konkrétně ty opravdu můžeš leda tak mlčet.

To nepíšu kvůli tomu, abych vám tu vyvolával flame (naopak jsem rád, že se pár dobrých starých známých vrací - viz Apep, Myxo atd - které tímhle zdravím a těším se, až si s nima zase pokecám), ale kvůli tomu, aby si někteří lidi uvědomili, že svým počínáním udělali víc škody, než užitku.

Waleria
Newbie
Newbie

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  mYxo Wed Jul 13, 2011 1:33 am

Ahoj Wal Smile
Krull - nikto ta tu neurazil.a slova LOL a ROFL niesu nic zlé Smile
Walerie ma pravdu, adresa forka bola Horde nakolko sme nemali nazov tak som tam len tak niečo šplechol kým najdeme nazov.. ale ku Krulovi : ked on dnes pisal topik tak tu o horde nebolo ani slova,ani v adrese.. takze zbytočný topik. HoF,LY atp umreli na DE , na RE ideme s novym nazvom... takže všetci "starý Hofaci atd.." take it easy, mna by tiež nahnevalo kedy niekto založil klan s nazvom mojho stareho klanu... ale najskor si treba overit fakty, alebo si prečítať nazov forka a klanu...a až potom obvinovať Smile
mYxo
mYxo
Master
Master

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  konflikt12 Wed Jul 13, 2011 3:47 am

hm zaujala ma tato debata no ale to ze sa tu spomenie aj moje meno..no to ma zrazilo Very Happy ale od walerii sa nic ani nedalo cakat ze? Smile)

no najprv ku krullovi :

krull mas pravdu na zaciatku sa to volalo hordeofflame. s lerom sme uz dlhsie uvazovali ze pojdeme niekde hrat a zlozime aspon partu ludi. no neskor ludia pisali zeby sa ku nam pridali tak sme prisli s napadom ze zalozime klan. hovorilo sa o hof ale nie o nazvu ale o tom ze zalozime nieco tak silne ako sme to mali na DE. iba myxo urobil forum aby sme mali kde pisat a dohodovat sa. nebol este urceny nazov klanu tak tam dal nachvilku hof s tym, ze ked bude novy nazov tak sa to premenuje. neslo nam o to aby sme hrali pod menom horde of flame. ten klan sa vytvoril a preslavil na DE. tym ze sa konci server konci sa aj ten klan. neslo vobec o kradnutie klan mena.

a teraz k walerii Smile) :

nemal som ta vobec red na DEcku a zjavne tieto city pretrvavaju dodnes Smile lero prisiel ako CL po tom co to krull vzdal. (mal nato svoje dovody) snazil sa aby ten klan udrzal po hromade. pocas toho ako bol CL krull tak sa ten klan preslavil tak, ze patril medzi najlepsie klany na servery ( ak sa neda povedat ze bol aj najlepsim ) lero sa proste nechcel zahambit a tak sa snazil ako mohol aby ten klan udrzal pohromade. wall to ze mna alebo lera obvinujes s rozpadnutiu klanu, tak za nieco take sa ti mozem vysmial do ksichtu Smile spominas ze som chcel hero a este nejake veci.. hmm hero som chcel a velmi to je pravda. snazil som sa aby mi naliali asi 3-4 mesiace ale stale chcel aj niekto iny tka som ho uprednostnil. nakoniec som si nalial celkom sam. ale nechapem ako suvisi rozpad klanu a moje hero? co som sa snad s lerom vyhrazal ze ked mi nenaleju body tak ich vyohodime? hm zaujima ma tvoj nazor a + tie dalsie veci ktorymi som podla teba zapricinil rozpad klanu Smile velmi pekne ti dakujem za tvoju odpoved Razz

PS: nenadavam po tebe ja tak prosim tvoje hlupsti ako teply brat konflikt vynechaj ok? Smile dakujem

Naposledy upravil konflikt12 dne Wed Jul 13, 2011 3:53 am, celkově upraveno 1 krát
konflikt12
konflikt12
Knight
Knight

Poèet pøíspìvkù : 20

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  konflikt12 Wed Jul 13, 2011 3:51 am

a este ku krullovi: bol si uzasne cl a velmi ma mrzelo ked som sa dozvedel ze odchadzas. ja ti chcem len podakovat. pod tvojim velenim som zazil kopec srandy a spoznal super ludi. a hlavne zazil take uzasne akcie a som rad ze sa hofaci tak preslavili a ze som mohol byt jeho sucastou Smile) dakujem Smile

konflikt12
konflikt12
Knight
Knight

Poèet pøíspìvkù : 20

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dropot Thu Jul 14, 2011 3:39 am

Lock..tohle tema proste zaviram a krulle sorry ze semt o takhle napsal proste posledni dobou je moje nalada uplne na hovno..ty ses proste porad pro me trida a to co sem dokazal t HoFkama je jen a jen diky tobe..a ja dekuju ze si me dal moznost vyst takovej skvelej klan co si me predal..

Dropot
Knight
Knight

Poèet pøíspìvkù : 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: